Best før

BestFør er et system for oppfølging av produkter med begrenset holdbarhet.

 

Spar Tid

Ved bruk av Bestfør.no trenger du aldri mer lete etter varer med kort levetid. Du vil bli varslet i god tid før produkter går ut på dato og få beskjed hvilke produkter dette gjelder og hvor de befinner seg. Basert på tilbakemeldinger fra brukerne av tjenesten vil du kunne redusere tiden du bruker på å finne gamle varer med opp til 50%.

Ved aktiv bruk av tjenesten kan du redusere svinnet ditt med opp til 90 % på produkter med begrenset holdbarhet. Om du jobber innen dagligvare vil du da ha muligheten til å prise ned og selge varene fremfor å kaste de. Jobber du innenfor helsesektoren gir Bestfør.no deg muligheten til å videredistribuere varene med kort holdbarhet til en annen avdeling som har bruk for varen.

Teknisk

For BestFør var det viktig at løsningen fungerer offline på grunn av krevende arbeidsområder som for eksempel kjølerom hvor det ikke er nettilgang. Sammen med kunden ble det kartlagt hvilke håndholdte enheter som skulle benyttes og hvilke teknologier som kunne benyttes. Løsningen er utviklet som en progressive web app (PWA) og driftes i Microsoft Azure.