ProsjekterDokflyt


Dokflyt er et egetutviklet produkt for bildedokumentasjon med mobil.


Ta bilde og legg til en kommentar på din mobiltelefon. Når prosjektet er ferdig kan du laste ned en ferdig generert rapport av ditt prosjekt.


Rapporten inneholder prosjektinformasjon, bildene med kommentarer, hvem som har tatt bildet, når bildet ble tatt og et oversiktskart med markører av hvor bildene ble tatt. Rapporten kan tilpasses din bedrifts profil.


Flyt IT AS - www.dokflyt.no


Infraflyt


En webløsning som gir saksbehandler mulighet for å lage egne sjekklister, legge inn egne sjekkpunkter, åpne REN blader som gjelder det aktuelle sjekkpunktet direkte i appen.


Laste opp egne beskrivelser og nettselskapenes egne spesifikasjoner direkte på sjekkpunktet.


Infraflyt sørger for et standard oppsett, og vedlikeholder dette slik at alt er oppdater til enhver tid.


Infraflyt AS - www.infraflyt.no


Hadeland Kornsilo og Mølle


Samtlige medarbeidere som bruker programmet, opplever det som svært brukervennlig og oversiktlig. Programmet er pålitelig og stabilt.


For bedriften har det vært til stor hjelp. Nå kan alle brukerne til enhver tid se hvor mye kraftfôr vi har på lager. Dette har lettet planleggingen av produksjon hos oss. Det har også gjort produktene våre lett sporbare, noe som er svært viktig for oss.


Vi er veldig fornøyde med Flyt as som samarbeidspartner. De forsto raskt vårt behov og vi hadde god kommunikasjon undervis i utviklingen av programmet.


Jens Alm - Hadeland Kornsilo og Mølle

ButikkLedelsesSystem (BLS)


Vi har i samarbeid med Flyt IT AS utviklet vårt eget webbaserte styringsverktøy for butikklederene (BLS). Dette benyttes til den ukentlige rapportering fra butikkene til Backoffice. BLS gir oss god kontrollorgan styring, og setter oss i god stand til å benchmarke og optimalisere vår drift.


Butikklederene har på sin side tydelige og individuelle budsjettet basert på beregninger som foretas automatisk i BLS. Systemet er enkelt og kostnadseffektivt og kan enkelt implementere andre applikasjoner om ønskelig.


David Lehre - Motehuset Holten AS

Sideprosjekter


Prosjekt iglo